Lessen

NIEUW: Showkoor (vanaf 16 jaar)

Hou je van musical en popliedjes? Kan je je volledig uitleven met je zangstem en ben je niet bang om hierbij een klein dansje te placeren? dan is deze les zeker iets voor jou! Je wordt door professionele leerkrachten ondersteund op zang en danstechniek. Je hoeft zeker geen ervaring te hebben, alleen veel goesting en enthousiasme.


NIEUW: Musical volwassenen (vanaf 18 jaar)

Wij hebben in ons lessenpakket al lang een musicalopleiding voor de jeugd. Daarbij hadden we toch graag ook een volwassen opleiding aan toegevoegd. Ben je 18 jaar of ouder. Heb je altijd al eens op een podium willen staan als zanger, danser EN acteur? Dan kan dat in deze opleiding. Je krijgt een mooie afwisseling in zang, dans en acteerlessen. Ook hier is ervaring niet vereist. 


Mini’s

In deze initiatielessen zijn de kleine spruitjes van 2e en 3de kleuterklasje welkom om kennis te maken met musical. De nadruk ligt op het ontwikkelen van de motoriek en de fantasie. Ruimtelijke oriëntatie en samenwerken komen ruimschoots aan bod. De leerlingen komen spelenderwijs in aanraking met dans, zang en acteren. 


Kids 1 

Deze lessen zijn specifiek voor kinderen van het eerste leerjaar. Ze krijgen op hetzelfde tijdstip les als kids 2 en 3 maar bij deze groep staan we extra stil op een goede basis en techniek in de 3 disciplines. Ze leren al spelenderwijs de kneepjes van het vak kennen. 


Kids 2

Deze lessen zijn voor onze musical artiesten van het 2de tot het 4de leerjaar. Ze krijgen op hetzelfde tijdstip les als kids 1 en 3. In een doorschuif carrousel krijgen de leerlingen 3 disciplines voor de kiezen, dans, drama en zang. Er wordt op maat gewerkt aan de kneepjes van het vak. 


Kids 3 

Deze lessen zijn voor onze musical artiesten van het 5de en het 6de leerjaar. Ze krijgen op hetzelfde tijdstip les als kids 1 en 2. In een doorschuif carrousel krijgen de leerlingen 3 disciplines voor de kiezen, dans, drama en zang. Er wordt op maat gewerkt aan de kneepjes van het vak.


Demo 

Demo is specifiek voor leden die op hun honger zitten voor meer. Met hen gaan we net iets verder dan de andere groepen om zo eventuele externe projecten te kunnen aannemen. Eventueel komen er nog extra repetitie momenten voor een externe opdracht.
Dit is de enige les waarbij een auditie vereist is. Deze wordt bij de start van het academiejaar meegedeeld.  


Move musical 

Deze les is voor musical liefhebbers van 12 tot 18 jaar.  Heb je altijd al eens op een podium willen staan als zanger, danser EN acteur? Dan kan dat in deze opleiding. Je krijgt een mooie afwisseling in zang, dans en acteerlessen. Ervaring is niet vereist.