Lessen

NIEUW: Showkoor (vanaf 16 jaar)

Hou je van musical en popliedjes? Kan je je volledig uitleven met je zangstem en ben je niet bang om hierbij een klein dansje te placeren? dan is deze les zeker iets voor jou! Je wordt door professionele leerkrachten ondersteund op zang en danstechniek. Je hoeft zeker geen ervaring te hebben, alleen veel goesting en enthousiasme.


NIEUW: Musical volwassenen (vanaf 18 jaar)

Wij hebben in ons lessenpakket al lang een musicalopleiding voor de jeugd. Daarbij hadden we toch graag ook een volwassen opleiding aan toegevoegd. Ben je 18 jaar of ouder. Heb je altijd al eens op een podium willen staan als zanger, danser EN acteur? Dan kan dat in deze opleiding. Je krijgt een mooie afwisseling in zang, dans en acteerlessen. Ook hier is ervaring niet vereist. 


Musical Kids 1 (1ste tot 3de leerjaar) en Musical Kids 2 (4de tot 6de leerjaar)

1u. zang + 1u. dans (+ 1 keer spel/drama per maand)

Bij deze les ligt de focus op zingen en dansen. Ook leren de kinderen deze twee disciplines te combineren. Op het einde van elke maand krijgt deze groep ook 1 uur drama/spel.


Muziektheater 1 (1ste tot 3de leerjaar) en Muziektheater 2 (4de tot 6de leerjaar)

1u. zang + 1u. drama/spel (+1 keer dans per maand)

Bij deze les ligt de focus op zingen en acteren. Alle kneepjes van het vak komen aan bod, van lied interpretatie tot dialoogjes, inleving etc. Op het einde van elke maand krijgt deze groep ook 1 uur dans.


Demo 

Demo is specifiek voor leden die op hun honger zitten voor meer. Met hen gaan we net iets verder dan de andere groepen om zo eventuele externe projecten te kunnen aannemen. Eventueel komen er nog extra repetitie momenten voor een externe opdracht.
Dit is de enige les waarbij een auditie vereist is. Deze wordt bij de start van het academiejaar meegedeeld.  


Move musical 

Deze les is voor musical liefhebbers van 12 tot 18 jaar.  Heb je altijd al eens op een podium willen staan als zanger, danser EN acteur? Dan kan dat in deze opleiding. Je krijgt een mooie afwisseling in zang, dans en acteerlessen. Ervaring is niet vereist.